Silentio rouwstrikken

De rouwstrikken van Silentio bieden steun in het gehele rouwproces. Een rouwstrik van Silentio wordt gedurende de rouwperiode gebruikt als communicatieteken van rouw: een rouwstrik aan de voordeur geeft op respectvolle wijze aan dat een dierbare is overleden. Bovendien wordt een rouwstrik vaak als kistdecoratie gebruikt, meestal in combinatie met bloemen op de kist. Na de uitvaart dient het rouwteken als persoonlijke herinnering aan de overledene en wordt dan ook vaak binnenshuis op een speciale plaats opgehangen.

Rouwstrikken als communicatiemiddel bij rouw
Met een rouwstrik van Silentio informeert u uw omgeving over het verlies van uw dierbare. Rouwstrikken worden vaak aan de voordeur of tuinhek gehangen, daardoor zien omwonenden en bekenden dat uw dierbare is overleden. Zij zullen nu de stap zetten om u te condoleren en waar mogelijk te steunen met het verlies.

Rouwstrikken als kistdecoratie
Een rouwstrik kan worden gebruikt om de kist te decoreren. Vaak worden rouwstrikken in combinatie met bloemen gebruikt om het verdriet te symboliseren.

Verkrijgbaarheid
Silentio rouwstrikken zijn er in verschillende kleurcombinaties, afmetingen en vormen. De ivoor rouwstrik wordt vaak gebruikt na het overlijden van een vrouw, de zwarte rouwstrik wordt vaak gebruikt na het overlijden van een man. Specifiek rouwteken voor de man is de rouwstrik-das. Dit rouwteken heeft een strik, met daaronder de vorm van een stropdas.

U kunt rouwstrikken online bestellen in onze webshop. Ook hebben de meeste uitvaartbedrijven Silentio rouwtekens in het assortiment.
Bekijk en bestel de Silentio rouwstrikken in onze webshop.

Bevestiging en materiaal
Rouwstrikken hebben allemaal een lus aan de achterzijde. Hiermee kan de rouwstrik eenvoudig worden bevestigd aan deur, hek of andere plaats in- en rondom het huis. Het materiaal is weerbestendig: regen en wind zullen niet doordringen in de hoogwaardige stof, hierdoor blijft de rouwstrik stijlvol en krachtig.

Bent u uitvaartondernemer en wilt u meer weten over de toepassing van rouwstrikken of andere rouwtekens van Silentio? Neem dan contact op, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

                   
Rouwstrik Ivoor met zwarte bies - groot           Rouwstrik Ivoor met zwarte bies - klein           Rouwstrik zwart - groot
 
Art.no: 2011           Art.no: 2012           Art.no: 2021
Afmeting: 54x84 cm           Afmeting: 39x54 cm           Afmeting: 54x84 cm
Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop
                         
                         
                   
Rouwstrik zwart - klein
 
          Rouwstrik zwart met zilvergrijze bies - groot           Rouwstrik zwart met zilvergrijze bies - klein
Art.no: 2022           Art.no: 2031           Art.no: 2032
Afmeting: 39x54 cm           Afmeting: 54x84 cm           Afmeting: 39x54 cm
Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop
                         
                         
                   
Rouwstrik zwart met ivoor bies - groot           Rouwstrik zwart met ivoor bies - klein
 
          Rouwstrik-das zwart met grijze bies
 
Art.no: 2041           Art.no: 2042           Art.no: 2051
Afmeting: 54x84 cm           Afmeting: 39x54 cm           Afmeting: 39x60 cm
Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop           Bestel direct in onze webshop